Dit weten we over de nieuwe Netflix-serie The Rain

Auteur: , Geen reacties
The Rain

Netflix heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de aanstaande tv-serie.

Zoals je wellicht weet is de Amerikaanse streamingdienst druk met producties buiten Hollywood. Zo ook in Denemarken. Het land heeft met The Rain haar eerste Netflix-productie in handen en binnenkort is de tv-serie te zien. The Rain werd ontwikkeld door Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) en Christian Potalivo (Dicte, The New Tenants, Long Story Short).

De nieuwe tv-serie is vanaf 4 mei te zien op Netflix en kent een wereldwijde release. Een teaser check je hieronder.

De wereld zoals we die kennen, is niet meer. Zes jaar geleden roeide een brutaal virus, dat zich verspreidde via de regen, bijna de volledige Scandinavische bevolking uit. Een Deense broer en zus verlaten de veiligheid van hun bunker en stellen vast dat de beschaafde wereld verwoest is. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en gaan samen op tocht door het verlaten Scandinavië, op zoek naar enig teken van leven.

Los van alle maatschappelijke regels en hun verleden, hebben ze nu de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Tijdens hun strijd om te overleven worden ze – zelfs in een post-apocalyptische wereld – geconfronteerd met liefde, jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden. Problemen waarvan ze dachten dat die, samen met hun leefwereld, gingen verdwijnen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).