Dit weten we over de nieuwe Nokia-smartphones

Auteur: , 2 Reacties
Nokia komt terug op de smartphone markt!

Nokia komt terug op de smartphone markt!

Groot nieuws! Het Finse bedrijf HMD Global brengt tot 2024 tablets en smartphones uit onder de merknaam Nokia. Van de eerste nieuwe Nokia smartphone zijn al foto’s en specificaties uitgelekt, waar wij razend enthousiast van worden.

Ondanks dat de nieuwe Nokia D1C pas wordt gepresenteerd op het Mobile World Congress in 2017, is er al veel over de telefoon bekend. Zo blijkt de nieuwe telefoon op Android Nougat 7.0 te draaien. Er komen twee versies van de telefoon; eentje met een RAM geheugen van 2 GB en eentje met 3 GB. Ook het display van de twee versies wijken af. De ene heeft een display van 5 inch en de andere van 5,5 inch. Maar beide hebben ze een resolutie van 1080p.

Verder heeft de telefoon een intern geheugen van 16 GB en heeft het een camera met 13 of 16 megapixel.

Het ziet er naar uit dat de Nokia D1C in drie kleuren te verkrijgen is: namelijk goud/beige, wit en zwart. Allemaal lijken ze een luxe afwerking te hebben, die een beetje doet denken aan Samsung smartphones.

Het duurt nog even voordat de nieuwe telefoon daadwerkelijk wordt gepresenteerd, maar wij hopen dat Nokia terugkeert als merk op de smartphonemarkt want wij kunnen niet zonder.2 reacties

Kan niet wachten op een degelijke Nokia. Laat net mijn Sony Z3 vallen en voor de 3de keer een barst in de achterkant, eerste keer dat het door vallen komt. Overige keren was het door warmte.
@sketcher: Ik kan ook niet wachten. Mijn Samsung S5 Neo is wel leuk, maar ik vind het heel vervelend dat je bij nieuwe modellen de batterij er niet meer kan uithalen. En sowieso was Nokia altijd al een degelijk merk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).