Dit weten we over de OnePlus 7 lancering

Dit weten we over de OnePlus 7 lancering
Hij komt, hij komt. Maar hoe waar en hoe?

Vorige week maakte OnePlus bekend dat er een aankondiging van een aankondiging ging komen, spannend! Die aankondiging is vandaag en gaat natuurlijk over de nieuwe OnePlus 7-serie. Het evenet heet ‘Go Beyond Speed’ en zal op dinsdag 14 mei om 17:00 uur beginnen. Voor het eerst organiseert OnePlus niet één statische locatie zoals gebruikelijk, maar zijn er vier launch events over de hele wereld.

Ze zullen allemaal op dezelfde tijd de OnePlus 7 zien. Voor is dat dus 17:00 uur. De events vinden plaats in Londen, New York, Bangalore en Beijing. Wél zoals gebruikelijk is dat naast journalisten ook fans van OnePlus in de zalen zullen zitten die een kaartje hebben gekocht voor het event.

Kaartjes voor het launch event in Londen zijn vanaf nu te koop via OnePlus.com. Een Early Bird-ticket kost 18 euro en is tot en met 25 april verkrijgbaar. Standaard tickets en Plus One-tickets zijn daarna beschikbaar. Het lanceringsevenement zal tevens live via de website van OnePlus te zien zijn. Ook op de OnePlus-kanalen van YouTube, Twitter en Facebook is de stream te vinden.

Locaties en de (lokale) tijd van de verschillende lanceringsevenementen zijn hieronder weergegeven:

  • Pier 94, New York – Verenigde Staten om 11:00 uur EDT
  • Printworks, Londen – Verenigd Koninkrijk om 17:00 uur BST
  • BIEC, Bangalore – India om 20:15 uur IST
  • Yanqi Lake, Beijing – China om 14:00 uur PS (op 16 mei)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *