Dit weten we over de Samsung Galaxy Fold 2

Samsung
De Fold krijgt een opvolger.

Het was een bijzonder jaar voor Samsung met de introductie van de Galaxy Fold, de eerste vouwbare smartphone van het merk. In eerste instantie ging de introductie helemaal niet goed. De eerste versie van de Galaxy Fold bleek technische mankementen te hebben en al gauw leek het op een flop uit te lopen.

De Galaxy Fold belandde niet in de winkels. In plaats daarvan ging Samsung zich focussen op een nieuwe, verbeterde versie van de smartphone. Na maanden van geduld was het Zuid-Koreaanse weer daar, met een nieuwe variant van de Galaxy Fold. Zonder problemen en klaar voor de verkoop.

De Samsung Galaxy Fold is wat het merk betreft geen eendagsvlieg. Volgens Bloomberg komen de Koreanen volgend jaar met een opvolger van de Galaxy Fold. Nog steeds een vouwmechanisme, maar met enkele technische verbeteringen in vergelijking met zijn voorganger.

De Galaxy Fold 2 zou een 108-megapixel camera krijgen. Bovendien kan deze camera tot 5x optisch zoomen. De verwachting is dat Samsung deze Galaxy Fold rond februari gaat presenteren, wanneer ook de nieuwe Galaxy S11 ten tonele zal verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *