Dit wordt de 5,5-inch gigatelefoon van HTC

Auteur: , 1 Reactie
Dit wordt de 5,5-inch gigatelefoon van HTC

Apple en LG zijn niet de enige die hun vlaggenschepen met een 5,5-inch schermformaat uitrusten, ook HTC heeft een grotere variant van de One M9 in petto.

Dat weten we dankzij een batch foto’s van de grotere HTC die bij de Chinese telecomwaakhond TENAA zijn uitgelekt. Ze stonden hier even online, maar de pagina is inmiddels offline gehaald.

Op de foto is een telefoon met een rechte achterkant te zien. Daarmee wijkt de One E9 af van de One M9, die van een bolle achterkant is voorzien. De BoomSound-boxen aan de voorkant zijn wel gebleven. De zijkanten zijn van metaal en de camera-unit wordt omringd door een metalen ring die uitsteekt, met daaronder een enkele LED-flitser.

Specs? Wel, nog niet is officieel, maar de geruchtenmolen dicteert een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels, een MediaTek-processor (vermoedelijk de 64-bit MT6795 met acht kernen) en een UltraPixel-camera aan de voorkant voor al je superbelichte selfies. Verder is het nog niet bekend wanneer de telefoon op de markt komt.

Dit wordt de 5,5-inch gigatelefoon van HTC
Dit wordt de 5,5-inch gigatelefoon van HTC1 reactie

5.5 is niet giga meer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).