Dit wordt de plastic versie van de HTC One

HTC One Ace
Eén van de mooiste Android-toestellen van het moment komt er binnenkort met een achterkant van kunststof. Dat wisten we. Nu hebben we beeld!

Terwijl concurrent Samsung werkt aan een metalen versie van de Samsung Galaxy, die de toevoeging ‘Prime‘ zal krijgen, gaat HTC de andere kant op en komt volgende maand met een kunststof versie van de One (M8). Door geen achterkant van geborsteld aluminium toe te passen zou de prijs een stuk naar beneden moeten gaan.

De HTC One Ace behoudt het 5-inch scherm, evenals de full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De rekenkracht wordt geleverd door een Snapdragon 801-processor, op een kloksnelheid van 2,3 GHz en ondersteund door 2 GB aan werkgeheugen. Wat wel ander is, is de opstelling van de camera. De metalen HTC One heeft een Duo-camera, met één Ultrapixel-sensor en een aparte sensor die diepte-informatie meet. Bij de HTC One Ace nemen de Taiwanezen alweer afscheid van de veelbekritiseerde camera. Vermoedelijk past HTC de 13 megapixel sensor uit de HTC One mini 2. De bovenste opening in de behuizing is voor de flitser.

Onderstaande foto van de HTC One Ace lekte al eerder, bovenstaande persplaat werd recent gelekt door iFanr. Te zien is dat de achterkant een lichte bolling krijgt en dat de aan/uit-knop bovenop van de zijkant naar het midden is verplaatst. Wat verder opvalt is dat de achterkant geen onderbreking heeft, iets dat bij de metalen versie wel het geval is om de antenne goed te laten werken.

HTC One Ace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *