Dit wordt het grootste outdoor gaming festival van Nederland

Dit is het grootste outdoor game festival
Als je van kamperen en gamen houdt, is dit deze zomer de place to be.

Gamen, kamperen en sport/spel activiteiten: dat zijn de ingrediënten van CampZone. Van 11 tot en met 21 augustus 2017 vindt de 17e editie van CampZone plaats. Op een terrein van ruim 8 hectare in Kronenberg, dichtbij Venlo, genieten game- en kampeerliefhebbers elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft en vooral ook van het samenzijn met mensen met dezelfde interesses!

Om ervoor te zorgen dat gamers hun hobby feilloos kunnen uitoefenen wordt er op CampZone maar liefst 4 kilometer aan kabels gelegd. Daarnaast wordt het terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en een zwembad, zodat het de kampeerders aan niets ontbreekt

Tijdens CampZone reizen duizenden fanatieke, maar ook minder fanatieke gamers met hun eigen computer naar Kronenberg om daar hun tent of caravan op te slaan en een unieke vakantie te beleven. Alles kan maar niets hoeft. Bezoekers kunnen de hele dag gamen met elkaar maar er ook voor kiezen om deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden. Er wordt dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo, verschillende teamsport-competities en natuurlijk veel uitdagende gamecompetities.

Meer info via: campzone.nl

Dit zijn trouwens de 10 duurste games die ooit zijn gemaakt. En dit weten we nu al Skyrim Remastered.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *