Dit wordt het oplaaddock voor de Apple Watch

Dit wordt het oplaaddock voor de Apple Watch
Voor een bedrijf dat bovengemiddeld geilt op prijzige accessoires is het des te opvallender dat Apple nog geen oplaaddock voor de Apple Watch verkoopt. Binnenkort komt daar verandering in.

Magnetic Charging Dock
Er zijn vanavond foto’s opgedoken van een ‘Magnetic Charging Dock’. Een Duitse site heeft foto’s gepubliceerd van een werkend dockingstation + retail­verpakking voor de smartwatch. Een ideale gadget om nog even voor de feestdagen naar buiten te brengen, dunkt ons.

$100
De prijs van de Magnetic Charging Dock schijnt op zo’n honderd dollar te liggen. Naast het dockingstation krijg je er een Lightning-kabel bij, maar geen netstroomadapter. Op de foto’s is te zien dat je de Apple Watch er liggend mee kunt opladen en hem eveneens in een staande positie kunt zetten. Wat weer ideaal is voor de ‘nightstand mode’ die in watchOS 2 naar de Apple Watch kwam.

UPDATE: Inmiddels kun je – in ieder geval in Duitsland – het charging dock kopen voor €89. In het onderstaqande filmpje, ook in het Duits, kun je het dock verder bekijken.
[gv data=”4zhY3z8GBIQ”][/gv]

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/Apple_Watch_Magnetic_Charging_Dock/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *