Dit wordt het oplaaddock voor de Apple Watch

Auteur: , 2 Reacties

Voor een bedrijf dat bovengemiddeld geilt op prijzige accessoires is het des te opvallender dat Apple nog geen oplaaddock voor de Apple Watch verkoopt. Binnenkort komt daar verandering in.

Magnetic Charging Dock
Er zijn vanavond foto’s opgedoken van een ‘Magnetic Charging Dock’. Een Duitse site heeft foto’s gepubliceerd van een werkend dockingstation + retail­verpakking voor de smartwatch. Een ideale gadget om nog even voor de feestdagen naar buiten te brengen, dunkt ons.

$100
De prijs van de Magnetic Charging Dock schijnt op zo’n honderd dollar te liggen. Naast het dockingstation krijg je er een Lightning-kabel bij, maar geen netstroomadapter. Op de foto’s is te zien dat je de Apple Watch er liggend mee kunt opladen en hem eveneens in een staande positie kunt zetten. Wat weer ideaal is voor de ‘nightstand mode’ die in watchOS 2 naar de Apple Watch kwam.

UPDATE: Inmiddels kun je – in ieder geval in Duitsland – het charging dock kopen voor €89. In het onderstaqande filmpje, ook in het Duits, kun je het dock verder bekijken.2 reacties

Ppff dat ding gaat in Europa waarachijnlijk €89,- kosten (Er is een Franse verpakking gelekt). Nou mij niet gezien, leg hem nu gewoon op zijn lader. Werkt prima.
Qua design maar triest Om van Apple te zijn. Microsoft maakt mooiere designs in alles wat ze nieuw brengen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).