Dit zie je de komende maand op Netflix

Netflix Narcos
Nieuwe seizoenen van je favoriete series – én een original waar wij erg naar uitkijken.

Narcos

Er zijn van die onderwerpen waarvan je denkt: niet te geloven dat daar niet al lang een geweldige film of serie over gemaakt is. Het leven van Pablo Escobar, de beruchte leider van het Medellín-kartel en de succesvolste drugdealer aller tijden, valt zonder meer in die categorie. 8000 doden in totaal, op het hoogtepunt een dagelijkse winst van $60 miljoen en de controle over 80% van de mondiale cocaïne-handel zou toch goede televisie op moeten leveren.

Dat dacht Netflix ook, want vanaf augustus komt de streamingdienst met een nieuwe serie over zijn leven. Narcos is vanaf 28 augustus te zien, en wel vanaf exact 9:01 lokale tijd.

Nieuwe seizoenen

Daarnaast komen er nieuwe seizoenen van populaire series. The Americans, over spionage tijdens de koude oorlog, krijgt een tweede seizoen dat vanaf 1 augustus te zien is. Verder worden How I Met Your Mother seizoen 9, Mad Men seizoen 6, Modern Family seizoen 5, White Collar seizoen 5 en Sons of Anarchy seizoen 6 aan het aanbod toegevoegd.

Nederlandse films

Twee nieuwe Nederlandse films zie je ook volgende maand (als je daar zin in hebt): Hemel en Aarde van regisseur Pieter Kuipers over een dertienjarige jongen die verliefd is maar ook bang voor God, en Toscaanse bruiloft, over een bruiloft in Toscane, met onder meer Lieke van Lexmond.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *