Dit zijn 5 iPhone alternatieven voor een goede prijs

Smartphone
Voor als je wel een kwalitatief alternatief zoekt, maar niet te veel wil betalen.

Als langdurige iPhone-gebruiker is de overstap naar Android anno 2019 ‘minder eng’ dan ooit. Dat wil zeggen: Android en de smartphones die met het OS komen zijn tegenwoordig van zulke hoge kwaliteit dat mensen die Apple gewend zijn gerust de overstap kunnen maken. In dit artikel zoomen we in op vijf alternatieven en zochten we ook meteen de actuele Nederlandse prijzen er bij. Zaken die op een iPhone belangrijk zijn werden ook meegenomen bij deze smartphones. Denk aan een mooie kwaliteit behuizing, een goede camera, een fraai scherm en dat met een acceptabel prijskaartje. Bovendien doet Apple niet zo gauw aan prijsverlagingen, terwijl Android-smartphones bij diverse aanbieders met korting worden aangeboden.

Xiaomi Mi 9 – 363,28 euro
Als je op zoek bent naar de beste prijs/kwaliteit dan moet je bij Xiaomi zijn. Voor iets meer dan 360 euro koop je via Gearbest een high-end smartphone voor een zacht prijs.
Xiaomi

OnePlus 7 Pro – 780 euro
Het vlaggenschip van OnePlus. De 7 Pro kun je voor 780 euro kopen bij Caliroots. Daarvoor krijg je een Nebula Blue 7 Pro met 8 GB RAM geheugen en 256 GB opslag. Lees onze review van de OnePlus 7 Pro HIER.
OnePlus 7 Pro – Apparata review

OPPO Reno 10x Zoom – 799 euro
Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij deze OPPO, net als bij de Huawei P30 Pro, om de camera. De smartphone kan maar liefst 10x optisch zoomen. Dat betekent dat je zonder kwaliteitsverlies een ingezoomde foto kunt maken, tamelijk uniek op een smartphone. Bij Coolblue kun je de smartphone kopen voor 799 euro.
Officieel: OPPO Reno (5G) met 10x optische zoom!

Samsung Galaxy S10 Plus – 849 euro
De obvious choice zou je bijna zeggen. In Nederland is Samsung inmiddels zo’n bekend merk dat men meteen denkt aan een Galaxy S10 of een Galaxy S10 Plus als alternatief op een iPhone XS of iPhone XS Max. We vonden een Galaxy S10 Plus voor 849 euro bij Coolblue.
Samsung

Huawei P30 Pro – 859 euro
De P30 Pro is Huawei’s beste keuze alas je fan bent van foto’s maken. Sterker nog, de P30 Pro is op dit moment één van de beste smartphones als het gaat om camerakwaliteit. Via Coolblue kun je de smartphone los kopen voor 859 euro. Lees onze review van de Huawei P30 Pro HIER.
Huawei P30 Pro – Apparata review

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *