Alle Nederlandse prijzen voor de Samsung Galaxy S10

Nederlandse-prijzen-samsung-galaxy-S10
Ook de Nederlandse prijzen voor Samsung Galaxy S10e en S10+ zijn bekend.

Samsung heeft nog niets officieel bevestigd, maar onderstaande tech-insider zit er zelden naast, dus we durven je de prijzen van de diverse varianten van de Samsung Galaxy S10 wel te noemen. In onderstaand overzicht zie je uit welke varianten je kunt kiezen en wat het resultaat van jouw keuze kost.

Prijzen Samsung Galaxy S10e
De ‘budget’ variant van de Samsung Galaxy S10 komt in één optie voor het geheugen. Dit is 6 GB RAM werkgeheugen met 128 GB opslagcapaciteit. Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren kanariegeel, prisma zwart, groen en wit. De kleuren zijn alle dezelfde prijs en deze is € 749,-. Er komt overigens ook nog een blauwe uitvoering maar die wordt later uitgebracht. We weten op dit moment niets over de prijs van die uitvoering.

Prijs Samsung Galaxy S10
Het volgende vlaggenschip van Samsung komt in 2 varianten op de markt. De eerste variant heeft een opslagcapaciteit van 6 GB RAM en 128 GB ROM en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, wit en blauw. Deze verlicht jouw banksaldo met € 899,-.

De duurdere variant heeft een opslagcapaciteit van 8 GB RAM en 512 GB opslagcapaciteit. Je hebt de keuze uit de kleuren prismazwart, parelwit, groen en blauw. Welke kleur je ook kiest, voor dit toestel is de schade € 1.149,-

Naast de reguliere editie brengt Samsung ook nog een uitgebreide editie uit, de Samsung Galaxy S10+. Ook daarvan kennen we inmiddels de prijzen en uitvoeringen.

Prijzen Samsung Galaxy S10+
Van dit type smartphone heeft men zelfs drie varianten bedacht.
De eerste variant heeft 6 GB RAM werkgeheugen, 128 GB ROM opslagcapaciteit en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, wit en blauw. Deze kost € 999,-.
Ga je liever voor 8 GB RAM, 512 GB opslagcapaciteit en keuze uit de kleuren prismazwart, parelwit, groen of blauw? Dan houdt Samsung je voor € 1.249,-.
Wil je lekker opscheppen met 12 GB RAM en liefst 1 Terrabyte aan geheugen? Dan kan je kiezen uit gedistingeerd keramisch zwart of wit als kleur en de betaalwijze waarop je € 1.499,- wilt voldoen.

Naar verwachting worden de telefoons tijdens een presentatie op 20 februari onthuld. De renders zijn in ieder geval veelbelovend. Dit geldt ook voor de camera’s.

Alle prijzen zie je terug in dit Twitter-overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *