‘Dit zijn Apple’s plannen voor de eerste helft van 2019′

iPad
Onder voorbehoud natuurlijk. Apple houdt zelf de tandjes op elkaar.

Wie in de markt is voor een nieuwe iPad Mini of een andere nieuwe iPad kan nog beter even geduld hebben. De kans is aanwezig dat Apple in de eerste helft van 2019 een gloednieuwe generatie iPad Mini gaat onthullen, net als twee nieuwe instap-iPads.

De berichtgevingen met deze claims zijn afkomstig uit Azië. Het China Business Times om precies te zijn. Het bericht werd opgepakt door Macotakara. De iPad Mini 5 moet weer een boost geven aan de dalende iPad-verkopen. De iPad Mini is al sinds september 2015 niet meer van een update voorzien, waardoor potentiële klanten uitwijken naar de concurrentie die inmiddels moordend is.

Eerder werd al verwacht dat Apple nog dit jaar met een nieuwe iPad Mini zou komen. Die verwachting bleef uit, waardoor de hoop naar volgend jaar is verplaatst. Met dit nieuwe gerucht worden die gedachten nog eens bevestigd. Het is niet de eerste keer dat Apple een eigen product bejaard laat worden. De dit jaar gepresenteerde Mac Mini moest zijn dik verouderde voorganger opvolgen. De computer was ver over de datum qua technologie.

De andere nieuwe iPads die volgend jaar gaan komen, moeten volgens het bericht de zesde generatie 9.7-inch iPad gaan vervangen. Het zou om twee tablets gaan. Eentje met een 9.7-inch formaat en eentje met een 10-inch formaat. Laatstgenoemde zou dunnere randen krijgen waardoor een iets groter scherm mogelijk is.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *