Tien leuke Sint/Kerst-cadeau’s voor Applefan(boy)s

Apple Kerst
Of je nu vijftien piek of vele honderden euro’s te besteden hebt: met deze cadeautjes maak je een Apple-fan zeer gelukkig. En als je vandaag bestelt ben je bij de meeste webshops nog wel op tijd voor Sinterklaas ook.

10. MacBook Stickers

In de categorie ‘betaalbaar’ vinden we de MacBook Stickers, hoewel zelfs deze misschien al te duur zijn voor in de schoen. Met een sticker geef je je MacBook een eigen individuele twist. Bovendien herken je hem makkelijk zodat hij niet zo gauw kwijtraakt. Er zijn een paar verschillende sites waar je ze kunt halen, zoals MacSkins, Mcstickers en Miniinthebox.com. Ze variëren in prijs van een euro of vijf tot een euro of vijftien.

MacBook Sticker

9. iBed iPad-houder

Met deze tablethouder kun je genieten van ontbijt op bed terwijl je door de digitale krant bladert. Je koop hem onder meer hier voor 14,95.

8. ThumbsUp iWallet

Geschikt voor de iPhone 4 en 5. Bewaar alles wat je normaal in je portemonnee zou doen nu samen met je smartphone – die je gewoon als normaal kunt gebruiken. Je hebt hem al voor 18,-.

7. Kenu AirFrame+

Deze houder voor je iPhone is de perfecte manier om je smartphone te bedienen in de auto. Kost 32,95 bij PdaShop.

6. TwelveSouth BookArc

Twelvesouth Bookarc

Stijlvol & veilig je iPad neerzetten. Er zijn ook modellen beschikbaar voor MacBooks.

Koop ‘m voor 32,95 bij Gsmweb.

5. iPhone Siliconenhoesje

Een zachte maar toch stevige hoes die je iPhone voor 39,- tegen stoten en krassen beschermt.

4. Smart Cover voor iPad mini

Een polyurethaan-cover voor je iPad. De sluimerstand schakelt automatisch in- of uit als je de cover dicht of openklapt. 45,-

3. Apple Pencil

Voor een schamele 109,- is de Apple Pencil al van jou – of van de zeer gelukkige ontvanger natuurlijk. We hebben er al verschillende keren over geschreven.

2. B8 Droid voor iPhone

Het meest nutteloze, maar ook het funste kado in de lijst. We schreven al eerder over de geniale BB8-Droid, de beste Sphero-robot tot nu toe. Bedien hem via Bluetooth en de bijgeleverde app of laat hem op de automatische piloot door je huis cruisen. Voor deze nutteloze fun ben je overigens wel 169,- kwijt – bijvoorbeeld bij Intertoys.

1. Parrot Bebop Drone

Parrot Bebop Drone
Parrot Bebop Drone or die

Als je echt van je kroost houdt, geef je hen een Parrot Bebop-drone kado. Als je kids je geen 499,95 waard zijn ben je geen goede vader, zo simpel is het. Koop de Parrot Bebop Drone hier – or die.

Ben je een slechte vader, maar heb je wel iets van liefde in je hart, dan kun je ook gaan voor de 99,95 kostende Parrot Mini.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *