Dit zijn de 11 allerslechtste Star Wars Merch-items ooit


De première van de nieuwe Star Wars-film is al over drie dagen en in de aanloop hebben we je een enorme hoeveelheid (soms geniale) merchandise laten zien. Maar de afgelopen 38 jaar is er ook een serie meuk geproduceerd waar de honden geen brood van lusten. De force is super weak in deze 11 Star Wars-spullen.

1. Sexy Stormtrooper-kostuum

Star Wars Kostuum

Staar je niet blind op de vrouw die erin zit – die ziet er in een Roy Donders-huispak ook nog prima uit. Dit pak is voor niemand een goed idee. Bovendien zijn het twee werelden die gewoon niet samen moeten komen, punt.

2. Dark Vador Burger

Dark Vador Burger

Dit ding werd verkocht bij restaurants van keten Quick in 2012 en naar verluidt werd je poep er groen van.

3. Darth Vader-sloffen

Star Wars Sloffen
Over bulten gesproken. Simpele zwarte sloffen met een enorme Darth Vader-kop aan de bovenkant. Waarom.

4. Huisdierenspeeltjes

Star Wars Huisdierenspeeltjes

Dit is gewoon dom. Laten we eerlijk zijn, alles hieraan is vreselijk. Yoda als muis, of een muis als Yoda, en dat voor een hond die het verschil tussen een muis en Yoda niet ziet, what the fuck.

5. R2D2 Kerstverlichting

Star Wars Kerstverlichting

Kerst en Star Wars hebben net zo min iets met elkaar te maken als seks en Star Wars. Wat voor sfeer hoop je nou te scheppen door R2D2-lichtjes op te hangen? Zou iemand het ooit hebben gedaan?

6. Star Wars Kerstalbum

Star Wars Kerstalbum

Dit pareltje uit 1994 is dan wel weer geinig om te hebben vanwege de krankzinnige cover. Maar wij betwijfelen of zelfs de die-hards die hier in die tijd geld voor betaalden zullen hebben meegezongen met prachtnummers als What Can You Get a Wookiee for Christmas (When He Already Owns a Comb?)

7. Star Wars Evian waterflesjes

Star Wars Evian

Zo random dat ik er echt niks mee kan.

8. R2D2 pratende pizzasnijder

R2D2 Pizzasnijder

Vast een fortuin waard tegenwoordig – in de originele verpakking. R2D2 praat tegen je met een paar voorgeprogrammeerde zinnetjes terwijl je pizza snijdt.

9. Boekensteunen

Star Wars boekensteunen

Waarom. Waarom gewoon. Hoeveel boeken kan je gelezen hebben als je deze krengen gaat aanschaffen voor je boekenkast.

10. Laser Rifle Opbergdoos

Star Wars Laser Rifle

Dit ziet er in eerste instantie misschien nog wel cool uit, tot je bedenkt dat je er niks mee kan – het is een plastic opbergdoos voor al je Star Wars action figures. Handig voor als je alle 18 action figures mee wil nemen in een rifle-vormige doos. Zelfs de scope aan de bovenkant voegt niets toe. Beeld je de teleurstelling in van het vijfjarige jochie dat op zijn verjaardag een f***ing opbergdoos krijgt.

11. Hengelset

Star Wars Hengelset

Vissen doe je traditioneel met je vader/kind. Wat is nou de kern van Star Wars? Precies.

Bonus: Star Knight

Star Knight

Deze is dan eigenlijk weer geniaal. Star Wars is een kaskraker en dan zijn er fabrikanten die denken: maak een pop die er op lijkt, zet ‘m op een motor die we nog hebben liggen en gaan met die banaan. En zo zag Star Knight, de gestoorde broer van Darth Vader die misdaad bestrijdt op zijn politiemotor, het levenslicht. Go Star Knight Go! Hero in disguise!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *