Dit zijn de 11 mooiste apps volgens Google

Dit zijn de 11 mooiste apps volgens Google
Google heeft op het Android ontwikkelaarsblog bekend gemaakt wat zij de 11 mooiste apps voor deze winter vinden.

Het Android Design Team zocht vooral naar apps die volgens de platformnormen zijn vormgegeven en een goede gebruikerservaring bieden. Ze kwamen uit op 11 apps met de mooiste designdetails, de beste weergave van foto’s en de fraaiste typografie.

Timely (gratis)

Een wekker annex klok-app met vloeibare overgangen en een prachtige interface. Het strakke design maakt het instellen van wekkers weer leuk. Zeggen wij niet, zegt Google.

Circa (gratis)
Circa
Een snelle nieuwsreader met een elegant design. Vooral de typografie en het effect in de afbeeldingen maken het, samen met de snappy interactie, een reader waarbij het lezen van artikelen ‘fun’ aanvoelt.

Etsy (gratis)
Etsy
Een soort Marktplaats, maar dan voor zelfgemaakte spullen. Prima lay-out en mooie blur-effecten. Een plezier om te gebruiken, aldus Google.

Van de volgende apps geeft Google geen beschrijving waarom ze verkozen zijn tot de mooiste elf van deze winter, behalve dat ze ‘delightful design details’ bevatten.

Airbnb (gratis)
The Whole Pantry (€2,05)
Runtastic Heart Rate Pro (€1,99)
Tumblr (gratis)
Umano (gratis)
Yahoo Weer (gratis, tip van de Apparata-redactie)
Grand St. (gratis)
Pinterest (gratis)

Aanvullingen voor de mooiste Android-apps die visueel gezien in lijn zijn met de platformnormen van Google mogen in de comments.

11 reacties

  1. Tumblr is idd de mooiste app. Als je genoeg blogs volgt dan kun je eindeloos scrolle.. als je je hersenen even uit wilt zette is het een goede bezigheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *