Dit zijn de 14 leukste inhakers op de overwinning van Max

Max Max
Het zal je niet ontgaan zijn dat Max Verstappen geschiedenis heeft geschreven door de jongste F1-winnaar aller tijden te worden. En dat ook nog eens met een nieuw team én een auto waaraan hij zou moeten ’wennen’. De internets is het ook niet ontgaan en sinds de GP van Spanje kwamen er nogal wat leuke foto’s voorbij.

Op Autoblog brachten we je natuurlijk al het nieuws van de legendarische overwinning. Nog nauwelijks overgestapt naar Red Bull Racing en Max (interview) gaat nu al langs Hamilton (interview hier), Rosberg en teamgenoot Ricciardo.

Naast interviews en analyses zijn er natuurlijk ook felicitaties – en op het internet gaat dat traditiegetrouw vooral gepaard met heel veel memes.

Max Farsteps

Max Teamorders

Max Verstappen Hamilton

Max Meme Car

Max Meme 3

Max 2016

Max

Max F1 Fanatic

Max Slowdown

Max Tweede Plaats

Max swap

Max Darum

Max Redbull

Nog geen reacties

 1. Zeker knap werk afgeleverd die max, maar het wordt nu wel irritant, steeds max dit, max dat, hou het bij het officiële nieuws, is meer dan genoeg.

  Nogmaals: zeer goed gedaan max, echt een baas!

 2. Dat blikje ziet er top uit. Zou een goede zet zijn van RB om zoiets, iig in Nederland, tijdelijk op de markt te brengen. Denkt dat dit een hoop extra opbrengsten zal genereren. Wellicht dat ik, terwijl ik het goor spul vind en nooit drink, zo’n blikje wel zou kopen…

  • @FB_100001036415374: Ik vind het tof dat je als Belg ook trots bent op wat Max heeft laten zien. Dat kan menig Nederlander echt wel waarderen.

   Wat ik minder kan waarderen en eigenlijk ook een beetje moe van wordt is het huilen van veel Belgen dat Max meer Belg is als Nederlander.

   “Hij heeft amper in Nederland gewoont”

   “Een Nederlander met een Belgisch paspoort”

   “Max is meer Belg dan een Hollander”

   Als Max dat zelf ook zo had gevoelt dan had hij jullie volkslied wel laten horen gisteren. Nu hoop ik dat België het EK wint. 200+ jaar geleden waren jullie ten slotte nog Nederlanders, dus dankzij ons gaan jullie het EK winnen

   • @87sandyd: dus wij zijn nederland dankzij de duitsers? toen wij 500/600 jaar geleden (daar ergens in de buurt) nog bij hun hoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *