Dit zijn de 16 mooiste iPhone-foto’s

Auteur: , 5 Reacties

Je kan de meest dure cameraspullen hebben, maar als je niet de juiste momenten kiest of totaal geen gevoel hebt voor compositie, dan worden de foto's ook nooit wat. Dit zijn de 16 mooiste foto's die genomen zijn met een simpele iPhone.

Net zoals het bezit van een dure auto niet garandeert dat je beter gaat rijden maakt een dure camera ook vrij weinig uit voor je foto’s. Met dat idee is in 2007 de IPPAWARDS opgericht, die elk jaar een fotowedstrijd houden specifiek voor plaatjes die gemaakt zijn met iPhones. Een vakjury kijkt naar de inzendingen, en kiest daar de beste uit.

Dit zijn de 16 foto’s die dit jaar met hun neus in de prijzen vielen. Waarschijnlijk zit er wel wat Photoshop-werk aan, maar dat betekent niet dat de plaatjes overdreven bewerkt zijn. Iedereen met een beetje gevoel voor fotografie zou met een iPhone eenzelfde afbeelding kunnen maken.5 reacties

met een stom filtertje kan iedereen een mooie foto maken.
Kolder. Foto 6 is jááren terug bekroond. Is nog voor de iPhone verzonnen werd een complete documentaire uit voortgekomen.
Onbelangrijk nieuws *zucht* :(
Door deze slechte kwaliteit zie je alweer dat je geen iphone moet hebben…
en wanneer komt de post met 16 mooiste android foto’s? want zo kan je van elk os of elk merk wel de 16 mooiste foto’s zoeken…komkommertijd…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).