Dit zijn de 3D-Touch functies in Whatsapp

Whatsapp
Met de komst van de nieuweste iPhones is 3D Touch mogelijk en de nieuwste Whatsapp-update maakt daar gebruik van.

Met de Peen & Pop-functie kun je verschillende items, zoals afbeeldingen, links, videos etcetera snel bekijken in de populaire berichtendienst. Enkele andere functies waarover geruchten gingen ontbreken vooralsnog: videobellen is nog steeds niet mogelijk en de Apple Watch-app is ook nog niet gelanceerd. Wel toegevoegd is de ondersteuning van het Arabisch schrift in de laatste update.

In de beta-versie van iOS 9.1 kun je nu wel WhatsApp-telefoontjes ontvangen op je Apple Watch (je weet wel, dat bellen met enorme vertraging waar je soms per ongeluk op drukt als je een afbeelding wilt versturen). Je kunt het gesprek vervolgens afwijzen met een Quick Reply, een emoji of een spraakbericht. Om daadwerkelijk te gaan telefoneren zul je toch gewoon je iPhone erbij moeten pakken.

Nog geen reacties

  1. Dit is de eerste keer dat Whatsapp nieuwe functies binnen een redelijke tijd inbouwt in de iOS versie. Opzicht niet verkeerd, de 3d Touch features zijn handig (3d touch is sowieso handig, lijkt overbodig tot je het een aantal dagen gebruikt) maar de Watch ondersteuning is waar ze echt stappen maken. Sinds 9.1 is reply op de watch ook officieel mogelijk namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *