Dit zijn de 4 nieuwe Boosted Board modellen

Boasted
De maker van elektrische skateboarden heeft de line-up compleet vernieuwd.

Het in San Fransisco opererende Boosted heeft haar Boards vernieuwd. De reeds bestaande modellen zijn compleet opgefrist en tevens introduceert het merk nieuwe boards. De line-up bestaat voortaan uit de Boosted Mini S, Boosted Mini X, Boosted Plus en de Boosted Stealth.

Boasted

De Boosted Mini S is de goedkoopste van het stel. Het skateboard kost 749 dollar. Qua grootte is het vervoersmiddel vergelijkbaar met een origineel deck. De topsnelheid van dit model bedraagt 28 km/u en een bereik van 11 kilometer. De Boosted Mini X is het gepeperde model. Deze variant is met 999 dollar een stukje prijziger, maar kent een dubbele actieradius (22 kilometer) en een topsnelheid van 32 km/u.

Boasted

Dan de reguliere modellen die zijn vernieuwd. De 1.399 dollar kostende Boosted Plus heeft een topsnelheid van 35 km/u, komt met een bereik van 22 kilometer en is voorzien van een nieuw design. De Boosted Stealth is het voorlopige topmodel. Dit model kost 1.599 dollar, kent een topsnelheid van 38 km/u en heeft nog eens 22 kilometer bereik ten opzichte van de Boosted Plus.

Boasted

Videomaker Casey Neistat is al sinds de oprichting van Boosted een gebruiker. Het Californische bedrijf heeft dan ook een gloednieuw exemplaar opgestuurd naar de YouTuber. Je checkt de video hieronder.

[gv data=”0l-IU-wPAmo”][/gv]

Nog geen reacties

  1. vreemd dat ze zulke dure boards op de markt brengen met een riem aandrijving, exact waar veel gebruikers over klagen, er zijn veel goedkopere boards met een hub aandrijving, waarbij de motor in het wiel zit. minder slijtage, betrouwbaarder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *