Dit zijn de 5 meest bizarre Samsung Galaxy S6-geruchten

Dit zijn de 5 meest bizarre Samsung Galaxy S6-geruchten
Volgens Samsung zelf, althans.

Er zijn een aantal dingen die we zeker weten over de Samsung Galaxy S6. 1) Het toestel wordt op 1 maart gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona. 2) Er komen twee versies, waarvan er één een display heeft dat aan de zijkanten doorloopt. Iets dat ze zelf al hebben laten zien. De rest is slechts ruis in de zichzelf herhalende geruchtenmolen der techsites.

Uitklapspeakers FTW

Samsung Noorwegen besloot de draak met alle wilde geruchten te steken, en maakte een vijftal renders waarop de meest bizarre zijn uitgelicht. Een Samsung Galaxy S6 van glas, een Samsung Galaxy S6 met uitschuifscherm, een Samsung Galaxy S6 dat uit driehoeken bestaat, een Samsung Galaxy S6 met uitklapspeakers, etc. Bij sommige ideeën is het jammer dat ze niet in de S6 zijn verwerkt, maar wellicht zien we ze ooit terug in de Galaxy S7, waarover we de eerste geruchten waarschijnlijk al op 2 maart zullen vernemen.

[lg_folder folder=”Samsung/0_Divers/Samsung_Galaxy_S6_geruchten/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Idee van volledig in glas is nog wel leuk, maar dan wel in veel plattere vorm. Durf wedden dat het in de nabije toekomst nog mogelijk wordt ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *