Dit zijn de 5 tech-trends voor 2017

Auteur: , Geen reacties
https://static.apparata.nl/images/2016/poke%CC%81mon-go-screenshot.jpg

Pokemon go heeft nieuwe bonussen Het jaar 2016 zit er bijna op. Tijd om vooruit te blikken. Dit zijn volgens ons de 5 tech-trends voor 2017.

1. Mobile gaming gaat next level
Dit jaar beleefden we een heuse Pokemon Go-rage. Wen er maar aan, dat mobile gaming. Zeker in combinatie met augmented reality, dat wordt nog veel groter in 2017. Dit jaar ging er al 40 miljard dollar in om.

2. E-Sports
Hoewel er in 2016 net geen miljard dollar aan omzet werd geboekt in de e-sports, verwachten wij dat dit een van de grootste groeiers wordt van 2017. De tv-rechten van grote toernooien worden verkocht en het wordt een volwaardige aanvulling op echte sporten.

3. Freemium Gaming
De pc is allesbehalve dood. We gamen nog steeds graag op de pc. En dan beginnen met gratis games zoals League of Legends om vervolgens addons te kopen.

4. Fysieke games zijn uit
Het staat stoer hoor, zo’n rijtje Xbox-games op je kamer, maar de de toekomst is toch echt games downloaden. Vorig jaar werd er al 6,6 miljard dollar voor deze games verkocht.

5. Virtual Reality breekt eindelijk door
Dat zeiden we eerder, maar door gebrek aan content en goede hardware (en hoge prijzen) viel het allemaal wat tegen. We denken dat de HTC Vive en Oculus Rift nu eindelijk doorbreken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).