Dit zijn de belangrijkste techevents van 2017

Web Summit is het grootste Europese techevent
Techfestivals en conferenties waar je in 2017 echt naartoe moet!

Een festival of conferentie waar experts uit een vakgebied samenkomen om te praten over tech zijn onmisbaar voor iedereen die hier mee bezig is. En ook al ben je zelf erg gedreven; je leert er altijd iets van en kennis is macht. Hieronder volgen de belangrijkste tech events van 2017 in Europa, op volgorde van datum.

1. Dublin Tech Summit, 15-16 februari
Voor wie direct nog een techevent wil bijwonen, is het Dublin Tech Summit het ideale event. Het bevindt zich niet alleen in het technlogisch hart van Europa, maar blinkt ook uit door de bijzondere sprekers. Zo is één van de 200 sprekers bijvoorbeeld een robot.

2. Mobile World Congress, 27 februari – 2 maart
Het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona is met meer dan 100.000 bezoekers ’s werelds grootste tentoonstelling voor de mobiele industrie. Het event wordt dit jaar van 27 februari tot 2 maart gehouden.

3. Open Tech Day, 17-20 april
Een ander techevent in de buurt is de Open Tech Day in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze dag maak je kennis met de wereld van CTOs, IT architects, experts en developers. Je moet wel enige voorkennis van deze functies hebben als je de discussies wilt volgen.

4. The Next Web, 18 mei
The Next Web Conference, van het gelijknamige online magazine, vindt ieder jaar plaats in Amsterdam. Het is ook een van de belangrijkste techevents van de wereld. Elk jaar slaagt TNW erin om een leger aan gerespecteerde mensen in het vak te laten spreken. Dit jaar komt bijvoorbeeld de CEO van 9gag spreken op het techevent.

5. London Tech week, 12-16 juni
De London Tech Week is een festival dat zich niet op één locatie bevindt. Er zijn allerlei kleine initiatieven verdeeld over de hele stad. Je maakt kennis met de leukste en meest veelbelovende projecten.

6. Web Summit, 6-9 november
Met meer dan 60,000 aanwezigen is de Web Summit in Lissabon de grootste Europese technologieconferentie. Dit trekt natuurlijk ook indrukwekkende sprekers zoals Elon Musk en Bono aan om te praten over hun ervaringen en kennis in hun vak.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *