Dit zijn de beste digitale 1-aprilgrappen van 2015

De Selfie Shoe
We hebben de leukste en belangrijkste ’techy’ grappen voor je op een rijtje gezet.

CERN bevestigt bestaan van The Force
“May the Force be with you” is toch wel één van de bekendste move-quotes ooit. CERN, het Europese instituut dat onderzoek doet naar elementaire deeltjes, zegt nu bewijs voor het bestaan van de kracht uit de Star Wars-films te hebben gevonden. “The Force is what gives a particle physicist his powers,” zo claimt CERN theorist Ben Kenobi van de University of Mos Eisley, Tatooine.

CERN Force

Goedkoop vliegen in het bagageruim
De Australische site Flight Centre biedt voor slechts 140 euro een retourtje van Londen naar Australië in hun nieuwe klasse: cargo class!

Cargo Class

Google Panda
Google Panda is een schattig ogende spraakgestuurde zoekmachine. Google Panda zou zijn ontworpen met de best bestaande emotionele en spraakintelligentie, zo belooft Google-medewerker Chris Yerga in onderstaande video. “Je hoeft alleen maar uit te spreken wat er in je opkomt.”

[gv data=”lI9Qb4PuiOU”][/gv]

Google in spiegelbeeld
Naast Panda, Pac-man, Pokemon en dial-up kun je vandaag ook nog omgekeerd zoeken.

Google spiegelbeeld Apparata

Microsoft DOS voor je Lumia telefoon
Ga helemaal retro met DOS op je telefoon: “All the productivity you’ve come to expect from Microsoft in the simplest OS yet.”

MS Dos Mobile

Samsung Galaxy Blade Edge
Met de Galaxy Blade Edge wil het telefoonmerk zijn expertise naar de keuken brengen door middel van “Cutting edge technology”. De Blade-Edge heeft een diamanten mesrand, mammoet ivoren handvat en een ingebouwde camera zodat je je eten kunt fotograferen.

Samsung Galaxy Blade Edge

HTC Sok
Na alle Smart Wearables van afgelopen tijd komt HTC nu met de ultieme accesooire, de RE Sok.

HTC RE Sok

Vodafone SmartConvert
Wat moet je tegenwoordig nog doen met papiergeld? Vodafone to the rescue. Met ‘SmartConvert’ kun je geld scannen via een app op je smartphone. Een uv-flits vernietigt vervolgens het watermerk in het papiergeld dat daardoor waardeloos wordt, ben je eindelijk van die dikke portemonnee af.

[gv data=”nQbaNTKmb40″][/gv]

Tele2 geurbellen
Tele2 komt vandaag met de nieuwste innovatie op telecomgebied: geurbellen. Het heet SoLTE (Scent over LTE), ze hebben uiteraard ook een filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe dat werkt.

[gv data=”WTcsD77mO_o”][/gv]

De Selfieschoen
De selfiestick heeft een grrot nadeel; je kunt niet allebei je handen op de foto krijgen. Onacceptabel! De selfieschoen lost dit probleem voor je op.

[gv data=”Dw72zFX2rsk”][/gv]

Amazon Dash
Handige nieuwe ‘button’ van Amazon, met one-click buy.

UPDATE: dit blijkt geen grap, het is echt… dat kan echter nooit een goed teken zijn:)

[gv data=”NMacTuHPWFI”][/gv]

Sony Playstation Flow
PS Flow is ontwikkeld door het team van PlayStation Wearable Entertainment Technology (PWET). Het is een combinatie van gamen op de PS4 en zwemmen, waardoor je als speler letterlijk in een andere wereld kunt duiken… Met deze nieuwste innovatie word je als speler nog meer bij het spel betrokken tijdens de onderwateronderdelen van PS4-games.

[gv data=”9bPUaLpNcMY”][/gv]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *