Dit zijn de beste iOS-apps van 2017

Auteur: , 1 Reactie
App Store

Apple heeft de beste apps en games van 2017 voor de iPhone en iPad gepresenteerd.

De techgiant kroont elk jaar vier apps tot winnaar: een app en een game voor de iPhone en een app en een game voor de iPad. Apple koos voor medidatie-app Calm als beste iPhone-app en fotobewerker Affinity Photo als beste iPad-applicatie. Splitter Critters (iPhone) en The Witness (iPad) pakte de prijs bij de games.

Misschien wel belangrijker is de lijst met meest gedownloade apps en games voor de iPhone. Bij de gratis apps scoren Bitmoji, Snapchat, YouTube, Facebook messenger en Instagram hoog. Bij de betaalde apps staan Facetune, HotSchedules, Tabs & Chords, Enlight en 7 Minute Workout Challenge bovenaan. Bij de games staan Super Mario Run en Heads Up! bovenaan.

Benieuwd naar de populairste apps en games voor Android? Die vind je hier allemaal terug.1 reactie

Ondanks dat ik er een stuk of 150 apps op mijn smartphone heb staan, gebruik ik er eigenlijk niet zo heel veel (AutoBlog, Rabobank, NOS, iTunes, Google HangOuts, WhatsApp, Netflix, Voetbalzone, WordFeud, en de WordPress app). Niet de meest spannende of innovatieve apps, maar ze worden door heel veel mensen gebruikt en zijn over het algemeen gratis EN stabiel. Ook wat waard ;-).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).