Dit zijn de briljante 1 april-grappen van vandaag

Proton Pack
Het zal je niet ontgaan zijn dat het vandaag 1 april is. Aangezien het creëren van virals inmiddels een populaire marketingstrategie is, doen ook de tech-bedrijven hun best om ons zo hard mogelijk aan het lachen te krijgen. Soms met doorslaand succes.

Als we gedurende de dag nog iets leuks tegenkomen zullen we je die grappen zeker niet onthouden!

Energie-zuinige Pirate Bay

Bij The Pirate Bay onderschrijft men het belang van klimaat-neutraal torrentjes pakken en schakelt men dan ook over op een nieuw, energie-besparend design, zodat ook toekomstige generaties in staat zullen zijn de entertainment-industrie een volledig gerechtvaardigde hak te zetten.

TPB Green

Conrad-moker

Conrad stuntte vandaag met een speciale off-switch voor je mobiel. Je moest hem wel eerst zelf in elkaar zetten, maar dan heb je ook wat: iedere mobiel die het waagt binnen de actieradius te komen gaat meteen op uit. Inmiddels brengt de link je naar de Brüder Mannesmann Moker, die je voor 14,99 kan aanschaffen.

Conrad Switch

Kleed je als Zuckerberg met H&M

Marck Zuckerberg heeft het zo druk met het verbinden en redden van de planeet dat hij geen tijd wil besteden aan het uitzoeken van kleren. Daarom heeft hij elke dag hetzelfde kloffie aan. In de exclusieve Zuckerberg H&M-collectie vinden we dan ook een enkele spijkerbroek en zeven grijze shirts.

Grijs shirt

Likbare fotos van Open Table

Deze video weet exact de toon van veel tech-commercials goed te raken. Dat doet het met een volstrekt belachelijke app waarbij je voedsel kunt proeven via je telefoon. Best wel grappig.

[gv data=”5JV_hzOdoSU”][/gv]

Cornhub

Vandaag staat Pornhub volledig in het teken van mais, oftewel corn. Geen naakte vrouwen, maar screenshots van heerlijke goudgele kolven vullen je scherm. Ongetwijfeld hebben ze daar een leuke dag gehad op de redactie toen ze titels bedachten als she goes crazy for his salty taste en a-maize-ing hardcore action. Maar wie de videos probeert te bekijken wordt teleurgesteld (of juist niet).

cornhub

Google zelfrijdende fiets

We vragen ons af of hier nu daadwerkelijk iemand is ingetrapt (get it), maar juist het over-the-top-aspect maakt hem dan wel weer leuk. En waarom zou je ook eigenlijk géén zelfrijdende fiets kunnen of willen hebben?

[gv data=”LSZPNwZex9s”][/gv]

YouTube Snoopavision

En hier zal al helemaal niemand ingetrapt zijn. Toch leuk om Snoop Dogg te zien programmeren om zo samen met YouTube Snoopavision te ontwikkelen. Je zult begrijpen dat uncle Snoop het project al snel volledig naar zijn hand ging zetten.

[gv data=”DPEJB-FCItk”][/gv]

Sony Proton Pack

In een oogstrelende video toont Sony zijn nieuwste Ghostbusters Proton pack, tot stand gekomen in samenwerking met topwetenschappers als Egon. Het Ghostbusters proton-pack is niet alleen waterbestendig, maar vooral ook een uitstekende manier om de merknaam Sony onder de aandacht te brengen.

[gv data=”9UWbASEi7_o”][/gv]

G-mail Mic Drop

Via de functie Mic Drop zou je vanaf vandaag een e-mail-draadje kunnen afsluiten met een gif van een Minion (die gele mannetjes uit de animatiefilm) die een microfoon uit zijn handen liet vallen.

Het enige probleem aan deze belachelijke functie was dat het ook echt werkte. Beter zelfs dan je zou verwachten. Nieuwe e-mails kwamen niet meer in je inbox aan. Als je niet exact weet wat de gif doet en niet doorhebt wat je zojuist hebt gedaan dan is dat een nogal vervelend effect. Verschillende gebruikers gaven in hun klacht aan bang te zijn hun baan te verliezen omdat ze een bericht van hun baas hadden genegeerd. Na een klachtenregen is de functie verwijderd. Spectaculaire fail.

Micdrop

NB: Bekijk ook ons overzicht van vorig jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *