Dit zijn de drie nieuwste tablets van LG

G Pad 7.0, G Pad 8.0 en G Pad 10.1
LG is op de tabletmarkt niet bepaald noemenswaardig aanwezig. Met de 338 gram wegende G Pad 8.3 hebben ze een fraai stukje hardware in handen, maar daarmee houdt het aanbod zo goed als op. Vandaag komt daar verandering in.

Op techbeurs MedPI in Monaco hebben de Koreanen een 7-, 8-, en 10,1-inch varianten van de G Pad geïntroduceerd. De vorm en bezels lijken op die van de eerdere G-Pad, met afgeronde hoeken en een bolle boven- en onderkant. Op de foto’s is te zien dat de achterkant in diverse kleuren wordt aangeboden.

Wat we nog niet weten is welke hardware er in de tablets schuilgaat, evenals de prijsstelling. LG zegt dat ze die later bekend zullen maken (zucht, doe dat dan meteen). Het bedrijf maakt wel bekend dat de G Pad 7.0, G Pad 8.0 en G Pad 10.1 worden uitgerust met Knock Code, een feature waarmee je de tablet kan ontgrendelen door in een bepaalt patroon op het scherm te tappen (uitleg). Ze geven het tablettrio ook QPair 2.0 mee, waarmee je je Android-smartphone middels bluetooth kunt verbinden en alle notificaties van je telefoon op de tablet binnenstromen. Berichten van je telefoon kun je vervolgens ook beantwoorden op je G Pad.

[lg_folder folder=”LG/G-Pad-7-8-10-inch/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *