Dit zijn de eerste Galaxy S5-accessoires van Samsung

Dit zijn de eerste Galaxy S5-accessoires van Samsung
Ben je al overtuigd van de Galaxy S5 en wil je er een hebben? Hier alvast wat accessoires voor je toekomstige smartphone.

Op het Mobile World Congress nam Samsung naast het introduceren van haar nieuwe vlaggenschip ook de gelegenheid om wat accessoires te presenteren:

Samsung Sound Headphones
Deze stijlvolle headphones in twee uitvoeringen matchen de goud-witte variant van de S5 en maken draadloos verbinding via Bluetooth. Met een aan/uit-knop op de zijkant (de)activeer je de headphones. Specificaties en prijzen zijn helaas nog niet bekend.

Samsung Sound Headphones

S Charger Pad
Met de S Charger Pad laad je jouw Galaxy S5 draadloos op. Als hierbij dezelfde Galaxy S4-techniek gebruikt wordt, dan heb je wederom een aangepaste achterkant nodig. Deze kostte ten tijde van de Galaxy S4 40 dollar, de lader zelf was 50 dollar bij de introductie. Waarschijnlijk krijgt de nieuwe variant vergelijkbare prijzen.

Samsung S Charger Pad

S View Cover
Deze S View Cover biedt je de mogelijkheid om je Galaxy S5 zonder aangepaste achterkant draadloos op te laden. In de cover zit de benodigde technologie verwerkt die met de draadloze oplader werkt.

Samsung S View Cover

Flip wallet
De Flip Wallet wordt zo te zien verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Deze cover biedt plaats voor je smartphone en dient tegelijk als portemonnee voor je pasjes en je geld.

Samsung Flip Wallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *