Dit zijn de eerste live beelden van de Motorola Razr 2019 [video]

Auteur: , 5 Reacties
motorola-razr-2019

De release datum van deze unieke smartphone is ook bekend.

We hebben inmiddels al een aantal vouwbare smartphones voorbij zien komen. Zo hebben we de kwetsbare Samsung Galaxy Fold, waarbij je de smartphone horizontaal openklapt en Xiaomi, die het vouwbare scherm aan de buitenkant plaatste.

Ook Motorola kondigde met de Motorola Razr een nieuwe vouwbare smartphone aan. Deze fabrikant pakt het vouwbare element weer heel anders aan. Zij grijpt terug naar de begintijd van de smartphones met een verticaal klapbaar dubbel scherm. Naar verluid komt ook de uniek camerapositie, waarmee je, terwijl je jouw toestel verticaal houdt, horizontaal kunt filmen, terug op de vouwbare smartphone.

In een nieuwe aankondigingsvideo maakt Motorola bekend dat men op 13 november in Las Vegas een evenement houdt ‘that will flip you over’. Hoewel nergens specifiek benoemd wordt dat het om de Motorola Razr 2019 gaat laat het gifje zelf weinig aan de verbeelding over.

Ook zijn inmiddels (helaas in niet al te beste kwaliteit) de eerste live beelden van de Motorola Razr 2019 opgedoken. Die onthouden we je natuurlijk niet.

De geruchten over de overige specificaties zijn wat minder revolutionair. Het scherm zou 6,2 inch bedragen en de processor zou een Snapdragon 710 zijn. Ook de geheugenopties (naar verluid 4 of 6 GB RAM met 64 of 128 GB opslagcapaciteit) en een bescheiden 2730 mAh-batterij maken de prijs van $ 1.500,- die gefluisterd wordt wel erg hoog. Zou jij hem kopen?5 reacties

Mag aannemen dat het formaat 6,2 inch is als het toestel is uitgevouwen. Anders wordt het wel een heel erg groot toestel.
@ ikkeook, dank. Inmiddels aangepast.
Met het design van hun legendarische toestel. Ik vind het leuk.
Dus voor $1500 krijg je een hipster vouwfoon met budgetphone specs en een crimineel kleine batterij? Wow…
Dit is nou een vouwbare telefoon waar ik wél enthousiast van kan worden. Dit kon wel eens een succes worden, mits ze de prijs naar beneden doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).