Dit zijn de vijf grappigste Netflix series en films

Lach je winterdip weg met deze series en films
Om de donkere dagen een beetje vrolijk door te komen!

Het is winter en dat betekent dat een dipje snel om de hoek kan kijken. Met dit lijstje zorg je er in ieder geval voor dat je je dipje zo kunt weglachen, want wij zetten de leukste Netflix series en films voor je op een rijtje.

1. Better Call Saul
De meeste kennen advocaat Saul Goodman van de serie Breaking Bad. In deze serie kom je erachter waarom Goodman bekend staat als een louche advocaat. Deze serie is een Netflix Original en een spin-off van het super populaire Breaking Bad. Better Call Saul speelt zich zes jaar voor Breaking Bad af.

De twee series lijken veel op elkaar en dit zorgt dus ook voor de nodige humor en spanning.

De echte naam van Saul Goodman is Jimmy McGill, een matige advocaat die elke zaak moet aannemen om zijn hoofd boven water te houden. In seizoen 2 wordt pas duidelijk waarom Jimmy zichzelf Saul is gaan noemen.

[gv data=”HN4oydykJFc”][/gv]

2. Freaks and Geeks
Hoewel deze serie al uit 1999 komt, is hij nog steeds in trek. De serie kwam in november 2015 op Netflix te staan.

De serie speelt zich af in het schooljaar 1980-1981 waar Lindsay Weir en haar broer Sam samen op de McKinley High School zitten. De serie begint als Lindsay verandert van een goede student in een meisje dat met de Freaks rondhangt. Haar relatie met haar nieuwe vrienden en haar oude vrienden en de frictie die het oplevert met haar ouders is de focus van de serie. Haar broer Sam is vooral bezig om er bij te horen op school samen met zijn Geeks vriendengroep.

[gv data=”2WRaiBjSZ2k”][/gv]

3. Archer
Deze animatieserie gaat over de spion Sterling Archer die in dienst is bij de disfunctionele veiligheidsdienst ISIS, onder leiding van zijn dominante moeder Malory. De collega’s kunnen vaak niet door één deur en de missies doen vaak meer slecht dan goed.

Overigens heet de veiligheidsdienst na seizoen 6 geen ISIS meer, om geen associaties met Islamitische Staat op te roepen.

[gv data=”QpYiR5L9COw”][/gv]

4. Sherlock
In deze bewerkte versie van het verhaal van Sherlock Holmes struint de excentrieke speurneus de straten van Londen weer af op zoek naar aanwijzingen. In deze serie speelt Robert Downey Jr. de rol van Sherlock Holmes en Jude Law de loyal assistent Dr. John Watson.

De twee mannen grijpen in bij een geheim ritueel waarbij ze de invloedrijke Lord Blackwood te pakken weten te krijgen. Blackwood verdwijnt achter de tralies en wordt veroordeeld tot de strop. Hij schijnt over duistere krachten te beschikken, kan dingen doen waar geen verklaring voor bestaat en beweert zelfs dat hij kan herrijzen uit de dood. Dit zorgt ervoor dat Holmes en Watson zich onvrijwillig met hun ‘laatste’ zaak bezig moeten gaan houden. Ze zullen hun krachten moeten bundelen om te overleven in dit mysterieuze plot wat bedreigend is voor heel Engeland.

[gv data=”J7nJksXDBWc”][/gv]

5. Unbreakable Kimmy Schmidt
Kimmy Scmidt is een vrouw die is gered uit een Doomsday sekte. Ze begint een nieuw leven als nanny voor een dame in New York. Met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers en een paar bibliotheekboeken die dringend verlengd moeten worden, begeeft ze zich in een wereld waarvan ze niet had gedacht dat deze nog zou bestaan.

[gv data=”Hl4bOuGNMwo”][/gv]

En mocht je nog geen Netflix abonnement hebben, dan is het een perfect cadeau voor onder de kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *