Dit zijn de kleuren van de nieuwe 6.1-inch iPhone

iPhone 5C
Een kleurrijk gegeven.

Later dit jaar presenteert Apple een reeks nieuwe iPhones. Onder meer een ‘voordelig’ exemplaar, in de vorm van een 6.1-inch iPhone met LCD scherm. Analist Ming-Chi Kuo gaf al eerder een opzetje met betrekking tot de mogelijke kleuren van deze nieuwe iPhone. De Japanse weblog Macotakara heeft nu een aanvulling op de kleurenreeks.

Volgens de Japanners komt de 6.1-inch iPhone in de kleuren White, Black, Flash Yellow, Bright Orange, Electric Blue and Taupe. Dit zijn opvallende tinten en zullen een eenvoudig herkenningspunt zijn om de 6.1-inch iPhone te kunnen onderscheiden van de rest. Een toestel als de iPhone X zal bijvoorbeeld niet in dergelijke kleuren op de markt komen, omdat geel of oranje nu eenmaal niet de meest prestigieuze kleuren zijn.

Al sinds de iPhone 5C heeft Apple niet meer aan een kleurencircus gedaan. Het huidige gamma is zelfs een beetje saai te noemen met conventionele tinten als grijs en zwart. Met de 6.1-inch grote iPhone lijkt Apple weer nieuw leven te willen blazen in het kleurenpallet. Het maakt het straatbeeld in elk geval weer wat vrolijker, mits er geen grijs of zwart hoesje om de iPhone wordt gestopt.

3 reacties

  1. Echt, serieus… niemand boeit het of jij een goedkope of een dure iPhone hebt.. Stel de vraag eens andersom: boeit het jou wat voor een telefoon iemand heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *