Dit zijn de kleuren van de Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9
Samsung kiest voor een aantal nieuwe kleuren die we nog niet eerder hebben gezien op een Note-smartphone.

Spanning en sensatie, want de release van de Samsung Galaxy Note 9 komt steeds dichterbij. In aanloop naar de presentatie van deze nieuwe smartphone, komt er ook steeds meer info over het toestel naar buiten. Zo viel er gisteren het één en ander te lezen over de geavanceerde S Pen.

De strategie van Samsung is al jaren hetzelfde. De kleuren van aanverwante accessoires komen overeen met de kleuren van de smartphone. In dit geval dus de S Pen. De kleuren van de slimme pen zijn gelekt en dat betekent vrijwel automatisch dat ook de kleuren van de Galaxy Note 9 bekend zijn. Het gaat om de volgende vijf kleuren:

1. EJ-PN960BBEGWW: Black
2. EJ-PN960BJEGWW: Gray
3. EJ-PN960BVEGWW: Violet / Purple
4. EJ-PN960BLEGWW: Blue
5. EJ-PN960BAEGWW: Brown

Zwart, grijs en blauw zijn meestal standaard aanwezige kleuren. Ook violet/paars zien we steeds vaker bij smartphones. Een opvallende nieuwkomer is de kleur Bruin. Een niet veel voorkomende kleur op een smartphone. Mocht je kiezen voor een bruine Galaxy Note 9, dan zal het niet gauw gebeuren dat iemand je toestel zal verwarren met een ander merk of model. (via SamMobile)

2 reacties

    • @jantje_555: Met de wensen die mensen NU hebben (wat er verwacht wordt van een moderne smartphone) krijg je automatisch het design wat nu heerst. Vorm volgt Functie !
      Toen klapphones hot waren en iedereen het had was dat ook maar saai, en dat heb je altijd.

      Btw, Blackberry heeft een nieuw toestel uit met keyboard voor mensen die wat anders willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *