Dit zijn de nieuwe actiecamera’s en eerste drone van GoPro

Auteur: , 1 Reactie
gopro camera drone

Na twee jaar komt de populaire actiecamerafabrikant met de langverwachte Hero 5.

Vorige maand werden de eerste beelden en specificaties van de GoPro Hero 5 al gelekt, vandaag is de vijfde generatie van GoPro’s actiecamera eindelijk officieel uitgebracht. Het gaat om twee modellen van de Hero 5: de Hero 5 Black en de kleinere Hero 5 Session. De Hero 5 Black beschikt over een 12-megapixelcamera die 4K-beelden kan schieten in 30 fps. Wanneer er wordt gefilmd in 2k of 1080p, dan schiet de camera respectievelijk in 80 of 120 fps.

Daarnaast is de Hero 5 tot 10 meter diepte geheel waterdicht, heeft het een 2-inch touchscreen, beeldstabilisatie, stembediening in negen verschillende talen, wifi, bluetooth en upload het toestel je beelden automatisch naar een cloud. De kleinere GoPro Hero 5 Session beschikt over een 10-megapixelcamera en is te bedienen met een knop. De Hero 5 Black en Hero 5 Session zijn vanaf 2 oktober te koop voor respectievelijk 429,99 en 329,99 euro.

Naast de twee actiecamera’s heeft GoPro haar eerste drone uitgebracht, de Karma. De quadcopter weegt slechts 1006 gram en vliegt zo’n 15 meter per seconde. Aan de drone kan zowel een Hero 5 of Hero 4 geplaatst worden. De Karma is vanaf 23 oktober te koop en gaat over de toonbank voor 869,99 euro. Bekijk de beelden van al deze nieuwe GoPro-speeltjes hieronder.1 reactie

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).