Dit zijn de nieuwste Galaxy S8 geruchten

Nog meer geruchten over het nieuwste vlaggenschip
En je gelooft ze echt niet!

The Guardian heeft een diepgaand rapport gepubliceerd waarin wordt gezegd dat Samsung in maart twee apparaten presenteert, die rond 21 april beschikbaar zouden moeten zijn.

Deze telefoons vallen onder de namen ‘Dream’ en ‘Dream 2′ en zijn ongeveer even groot als Samsung’s vorige vlaggenschepen.

De Dream telefoons zullen zijn uitgerust met een ‘infinity’ display, dat naar beneden is gebogen. Het scherm dekt het meeste van de voorkant van de telefoon, waardoor er niet eens ruimte zal zijn voor een Samsung logo.

Dat betekent dat ook de vingerafdrukscanner achter op het scherm komt te zitten. Eerder geruchten over dat de scanner onder het scherm geplaatst zou worden worden hiermee dus teniet gedaan.

Het rapport van The Guardian beweert ook dat de telefoon een iris scanner zal hebben (iets soortgelijks zat ook in de explosieve Note 7).

In tegenstelling tot eerdere geruchten beschikken deze telefoons wel over een headphone jack van 3.5 mm. Eerder leek het erop dat Samsung Apple zou nadoen met hun nieuwste vlaggenschip, maar daar maakt dit gerucht een einde aan.

De camera achter op de telefoons zal ongeveer dezelfde zijn als op de Galaxy S7, maar zal gebruik maken van een gezichtsherkenning dat doet denken aan Google Glasses.

De processor op Samsung’s nieuwe vlaggenschip zal een Qualcomm Snapdragon 835 zijn. De apparaten komen allebei met 64GB aan intern geheugen.

Het laatste gerucht is dat de Galaxy S8 zal komen met een nieuw accessoire genaamd DeX. Hiermee kun je je telefoon veranderen in een op Android gebaseerde desktop computer.

UPDATE: de S8 is officieel, alle info lees je HIER! En ook de DeX is officieel.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *