Dit zijn de nieuwste MacBooks voor 2019

Auteur: , 6 Reacties
Dit zijn de nieuwste MacBooks voor 2019

Touch Bar is het minimale wat je gaat krijgen.

Apple heeft een aantal wijzigen doorgevoerd in de online shop van het merk. Zoals je eerder op de avond kon lezen stopt het techbedrijf met het aanbieden van de 12-inch MacBook. Daarnaast komt elke MacBook met een Touch Bar, of je het nu nodig hebt of niet.

De goedkoopste MacBook is de 13-inch MacBook Air met Touch Bar, een Retina Display met True Tone voor 1.250 euro. Voor dat geld krijg je een 1,6‑GHz dual‑core­processor met Turbo Boost tot 3,6 GHz, 128 GB opslag en ook Touch ID. Een stapje daarboven zit de 1,6‑GHz dual‑core­processor met Turbo Boost tot 3,6 GHz met 256 GB opslag en Touch ID. Deze variant kost 1.499 euro.

Op de afdeling van MacBook Pro’s hebben er ook veranderingen plaatsgevonden. Er is een nieuw model MacBook Pro geïntroduceerd. Het gaat hier om een 13-inch 1,4‑GHz quad‑core­­processor met Turbo Boost tot 3,9 GHz, 128 GB opslag Touch Bar en Touch ID. Deze laptop kost 1.500 euro. De line-up van MacBook Pro’s bestaat nu uit vier verschillende varianten, met prijzen van 1.499 euro tot 2.250 euro. Die prijzen kunnen nog oplopen met een persoonlijke configuratie.6 reacties

nee dank u, doe me dan maar een Dell of Lenovo…
“1.250 euro. Voor dat geld krijg je een 1,6‑GHz dual‑core­processor”

Even doublechecken of dit geen repost van 2012 is…
@lolindir: Om maar te zwijgen over de instap ‘royale’ 128GB opslag waarvan je na het opstarten wellicht 105Gb van over hebt.
Niet eens een waardige waarde op een hedendaagse smartphone, laat staan op een Macbook waar men productief op dient te zijn …..
@turbobrick: “Pro” :’) (houd er trouwens ook rekening mee dat een SSD/HDD NOOIT helemaal vol moet zijn en je zeker minimaal rond de 10-20% gereserveerd dient te houden. Dan hebben we het over een prachtige 80 bruikbare GB zoals we dat begin 2000’s helemaal geweldig vonden.
Djezus wat een aanfluiting dit. Een tweedehands HP Elitebook G3 kost de helft en kan dubbel zoveel. En geen geklooi met randapparatuur (adapters!) of werken met brakke toetsenborden.
De Air heeft geen TouchBar. Alle Pro modellen hebben dat nu standaard.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).