Dit zijn de Samsung Galaxy Buds

Dit zijn de Samsung Galaxy Buds
Concurrentie voor de Apple AirPods uit Zuid-Koreaanse hoek.

Fan van het concept van de AirPods, maar toch liever iets dat beter aansluit op je Samsung-toestel of Android-telefoon? Samsung voelt je, met de nieuwe Galaxy Buds. De draadloze oortjes die gaan concurreren met de Apple AirPods en Huawei Flypods Pro.

De Galaxy Buds zijn geïntroduceerd als accessoire van de Galaxy S10. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung is dan ook in staat om de batterij van de Galaxy Buds op te laden. De oortjes van Samusung, die door middel van Bluetooth 5.0 verbinding maken met je smartphone, gaan zes uur mee tijdens het luisteren van muziek of vijf uur als je belt.

Na 15 minuten opladen bieden de Galaxy Buds weer 1,7 uur luisterplezier. Bixby, de stemassistent van Samsung, is geïntegreerd met de Galaxy Buds. Dit betekent dat je zonder je smartphone aan te raken de Buds kunt bedienen. Enkel je stem is voldoende. De persoonlijke assistent kan onder meer gebruikt worden voor het verzenden van berichten of om iemand te bellen.

Dit zijn de Samsung Galaxy Buds

De nieuwe Galaxy Buds liggen vanaf 29 maart in de winkel voor een prijs van 149 dollar. De oordopjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel.

[gv data=”uzt2PchQAI4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *