Dit zijn de smartphones van GTA V

Dit zijn de telefoons van GTA V
Grand Theft Auto staat er vooral om bekend dat alle voertuigen net-niet replica’s zijn van bestaande modellen. Maar aangezien in GTA V de karakters ook met smartphones rondlopen, heeft Rockstar die filosofie ook toegepast op de gadgets.

Micheal
Ten eerste hebben we Micheal, een gepensioneerde bankrover die goed in z’n slappe was zit. Hij heeft een iFruit, GTA’s versie van een iPhone. Het is verbazingwekkend hoe precies het apparaat is nagemaakt, tot op de reflectie van het dock aan toe. Ook de iconen en batterijmeter komen aardig overeen.

Trevor
Dan hebben we Trevor, onze resident trailerpark-kamper en chaosbrenger-extraordinair. Hij heeft een nogal generiek-uitziende Windows Phone. Wat het precies zegt over Windows Phone is niet helemaal duidelijk, maar dat het besturingssysteem erg grote overeenkomsten toont moge duidelijk zijn

Franklin
Als laatste hebben we omhooggevallen gangstertje Franklin. Hij heeft een Android-equivalent, iets wat lijkt op een mid-range Samsung Galaxy, iets flashy maar nog wel redelijk betaalbaar voor deze jonge ‘ondernemer’. Het OS lijkt overigens ook wel wat trekjes te vertonen van BlackBerry OS. Qua kleurstelling, maar ook in de manier waarop de iconen gepositioneerd zijn.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *