Dit zijn de Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact en Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 series
Sony introduceert een nieuw portfolio met Xperia smartphones en een tablet.

Xperia Z3
De Xperia Z3 combineert design en techniek, maar is weinig verandert ten opzichte van de Xperia Z2. Het scherm is nog steeds 5,2 inch groot en de camera is nog steeds 20,7 megapixel. De waterdichte smartphone beschikt over een 7,3mm slanke aluminium frame met afgeronde hoeken en geharde glazen panelen. De smartphone weegt slechts 152g en heeft een batterijduur tot wel 2 dagen. De Xperia Z3 komt in een nieuwe serie kleuren: wit, zwart, koper en zilvergroen.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_Z3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Xperia Z3 Compact
Sony noemt het een krachtige smartphone in een compact design. Deze waterdichte telefoon is met het 4,6 inch display, dikte van slechts 8,6mm en een gewicht van 129 gram goed met één hand te gebruiken. Tevens heeft de unit een 20.7 megapixel camera en batterijduur tot 2 dagen. De Xperia Z3 Compact komt in de kleuren: zeegroen, oranje, wit en zwart.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_Z3_Compact/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Xperia Z3 Tablet Compact
De Xperia Z3 Tablet Compact is volgens Sony ‘s werelds dunste en lichtste waterdichte tablet. Hij beschikt over de hoogste classificatie waterdichtheid en is voorzien van de meest krachtige processor (Qualcomm® Snapdragon™ 801 processor met 2,5 GHz quad-core CPU’s) in een compacte tablet met 8-inch Full HD display. Het is tevens de enige tablet met PS4™ Remote Play2, waardoor mobiel gamen met een “echte game ervaring” realiteit wordt. De Xperia Z3 Tablet Compact komt in de kleuren: wit en zwart.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_Z3_Tablet_Compact/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Mooi. Mijn oude en vertrouwde Sony Ericsson begint nu kuren te vertonen die erop wijzen dat ‘ie echt aan vervanging toe begint te raken.
    Die zeegroene Z3 compact (vraag me af hoe de BMW versie eruit zou kunnen zien) lijkt me een mooie opvolger. Ben benieuwd naar de prijs.

  2. Vooral een sony telefoon kopen als je een fan bent van eindeloos lange reparatieprocessen en bagger service waarbij je van het kastje naar de muur word gestuurd. Als je daar niet van houd kan je beter een willekeurig ander merk telefoon halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *