Dit zijn de tien best verkochte smartphones [sept. 2013]

Auteur: , 7 Reacties
Dit zijn de tien best verkochte smartphones [september 2013]

De Samsung Galaxy S4 is niet langer de meest verkochte telefoon ter wereld. Die titel gaat nu naar de...

Inderdaad, de iPhone 5s. Apple’s nieuwste pakte de koppositie al na tien dagen na de release in september. Dit betekent dat de Galaxy S4 van Samsung de hoogste notering na maanden heeft moeten afgeven. Apple komt nog een keer voor in de lijst: de naar verluidt slecht verkopende iPhone 5c weet toch nog een vierde plek te veilig te stellen. Samsung komt in totaal 7 keer in de lijst voor.

1. Apple iPhone 5S
2. Samsung Galaxy S4
3. Apple iPhone 5
4. Apple iPhone 5C
5. Samsung Galaxy S III
6. Samsung Note II
7. Samsung Galaxy S III mini
8. Samsung Galaxy S 4 mini
9. Samsung Galaxy Note III
10. Samsung Galaxy S Duos

De cijfers zijn afkomstig van onderzoeksbureau Counterpoint Research, die geen exacte verkoopaantallen geeft, maar wel als betrouwbaar wordt aangeschreven. Talloze providers nemen er data af, evenals Samsung. Over de komende maanden geven ze de volgende voorspelling:

“We expect the iPhone 5S to continue to be the bestselling model throughout the year but the new Note III will be the challenger with the Galaxy S4 also maintaining volumes as prices fall.”7 reacties

Waar ging dat bericht over de zeer slecht verkopende 5c dan over? Voor een middle class smartphone gaat ‘ie nog steeds beter dan álle varianten van samsung in die klasse.
@SCscreamGT2: gats wat maak je je druk?
@trident: Gezien dat je ’t als een vraag brengt; nee, ik maak me niet druk. Bedankt voor de goede zorgen! :)
SCscreamGT2 heeft gelijk; vroeg me dit ook al af. Ook jammer om te zien dat dat kut Samsung weer de markt aan het domineren is. Ik zie veel liever HTC en Sony. Die hebben tenminste geen Mickey Mouse toestellen…
Denk dat de iphone 4s beter zal verkopen dan de 5 aangezien de 4s nog steeds een officieel geproduceerd model is plus hij gezien wordt als de echte budget iphone inplaats van de 5c. Hele volksstammen kopen daarom nog steeds een splinter nieuwe 4s. Gek dus dat die niet in de lijst staat.
dat begrijp je toch niet dat een remake van een remake voor 700 euro of meer zo blijft verkopen, dit terwijl je een S4 al voor een dikke 400 euro koopt.
Op welk nummer kwam de eerste nokia voor?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).