Dit zijn de videos met de meeste dislikes op YouTube

Stupid Hoe
Deze 448 videos hebben allemaal minimaal 80.000 dislikes. Wat staat er in de top 10?

Meer dan een half miljoen dislikes op YouTube halen is een prestatie van formaat, maar de officiële trailer van de nieuwe Ghostbusters-film zou, met wat inzet, zelfs wel eens het miljoen kunnen gaan halen. Momenteel hebben 544.132 gebruikers het ding als crap bestempeld en het einde is nog niet in zicht.

Daarmee heeft de trailer een plaats verworven in een lijst met onder meer verschillende videos van Justin Bieber, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Avril Lavigne en random rotzooi – zoals een 54-minuten durende video waarin iemand kleuterliedjes zingt zonder toon te houden, en een belachelijk spotje van politicus Rick Perry.

In de meeste gevallen is het niet lastig te zien waar de haat vandaan komt. Stupid Hoe van Nicki Minaj is visueel nog wel de moeite waard, maar het nummer zelf lijkt gemaakt om te irriteren. Gangnam Style heeft zo belachelijk veel views dat je er al snel een paar honderdduizend dislikers tussen hebt zitten en een zangeres als Miley Cyrus roept gewoon nogal wat weerstand op. Bij de Ghostbusters-trailer is echter niet meteen duidelijk wat hem nu slechter maakt dan al die miljoenen andere videos op het platform. Niet dat het er uitziet als een goede film ofzo.

Bekijk hier de hele playlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *