Dit zijn volgens Google de 5 populairste kerstcadeau’s

Cozmo minirobot
Google weet alles en Google weet dus ook wat jij dit jaar als kerstcadeau gaat kopen.

Dit zijn de 5 kerstcadeau’s waar nu al het meest naar wordt gezocht.

<strong>1. Hatchimals 60 euro

Hatchimals
Wat zijn de Hatchimals nu eigenlijk? Het ziet er uit als een gespikkeld ei, maar wat zit er in? De Hatchimals van Spin Master zijn de allernieuwste interactieve diertjes! Ze zijn op dit moment aan het groeien in hun ei en ze komen er pas uit als iemand hen goed verzorgt.

2. Nintendo Entertainment System Classic Edition</strong> – 60 euro

Nintendo

Deze nieuwe console, die natuurlijk een knipoog is naar de NES van 30 jaar geleden. Het apparaat gaat 60 dollar kosten en komt inclusief 30 games. Onder andere PacMan, Super Mario Bros en Donkey Kong zijn te spelen op de console.

3. Playstation PS4 Pro – 399 euro

playstation 4 pro
De PS4 Pro heeft dan ook meer dan twee keer zoveel grafische kracht als de normale PS4. Ook ziet er snellere processor in de Prop. Verder is deze nieuwe Playstation uitgerust met een harde schijf van 1 terabyte.

4. DJi’s Phantom 3 – 500 euro

DJI Phantom 2 Vision+

Met 2,7K HD video met 30 beeldjes per seconde. Fotograferen in JPEG en RAW met een 12 megapixelchip. En natuurlijk het bekende stabiele platform van DJI, dus de GPS gestabiliseerde vluchtcomputer die nu ook een follow-me functie heeft. Ja deze drone wil je!

5. Cozmo minirobot – 179 dollar

[gv data=”DHY5kpGTsDE”][/gv]

Dit mini-robotje kan gezichten herkenne en emoties herkennen en Cozmo is zelfs voor mensen die weinig kaas gegeten hebben van programmeren te programmeren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *