DJ-en op je Apple Watch met deze app [video]

Auteur: , Geen reacties
apple watch dj app

Met Djay kan het.

Eindelijk een reden om meteen een Apple Watch aan te schaffen.

Deze app introduceerde zijn integratie met de Apple Watch ongeveer gelijktijdig met de release ervan. Het klinkt onpraktisch, om niet te zeggen: een beetje belachelijk, maar voor een ervaren DJ kan het een handige extra tool zijn om geluid te manipuleren. In de onderstaande video zien we YouTube-gebruiker ‘DjRavine’ aan het werk met zowel de Apple Watch als de iPhone. De hele DJ-sessie werd opgenomen met een GoPro… in een vliegtuig. Het is de vraag wat de passagiers naast hem dachten dat hij aan het doen was.

Met de Apple Watch-versie van Djay kun je meer dan je in eerste instantie voor mogelijk zou houden op zo’n klein scherm. Zo kun je onder meer nummers synchroniseren, faden, loops maken en effecten toevoegen. Het is je smartphone die deze bewerkingen allemaal uitvoert, maar het Apple-device om je pols fungeert dus als een extra afstandsbediening.

De app Djay 2, ontwikkeld door Algoriddim, is <a href="http://apple watch dj app“>hier te downloaden voor iOS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).