Zo krijg je geld terug als je DJI drone ervandoor gaat

Zo krijg je geld terug als je DJI drone ervandoor gaat

Drones zijn soms net honden of katten. Ze kunnen het op een lopen zetten. DJI komt daarom met een speciale garantie voor de drone.

In principe horen de drones van DJI gehoorzaam aan je te zijn. Niet voor niets worden de producten van het Chinese merk geroemd om hun kwaliteit. Toch kan het in een bizarre situatie voorkomen dat de drone een eigen wil krijgt. De drone vliegt ervandoor en jij als baasje hebt het nakijken. Niet prettig met zo’n apparaat van enkele honderden euro’s.

DJI drone garantie

DJI heeft daarom een nieuwe garantie verzonnen voor de drones van het bedrijf. Met de Mini 2 en Mavic Air 2 krijg je een deel van het geld terug mochten de drones er plots vandoor gaan. Let wel, de garantie zit niet bij standaard bij de aanschaf van de drone. Je dient deze extra af te sluiten. De garantie valt onder het DJI Care Refresh garantiepakket met de toepasselijke name Flyaway Coverage.

De aankondiging is de voor de Amerikaanse markt. Je krijgt 225 dollar als je Mini 2 ervandoor gaat. Mocht de Mavic Air 2 het op een lopen zetten, dan krijg je 399 dollar van DJI. De garantie kost 50 dollar voor de Mini 2 en 80 dollar voor de Mavic Air 2. De garantie verlengen kost 50 dollar per jaar voor beide drones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *