DJI komt met eigen 4K-camera voor de iPhone

DJI Osmo
Een leuke gadget van dronemeesters DJI. Een steadicam met een eigen lens, waarbij je iPhone dient als kijkscherm.

De DJI Osmo steadicam telt 12 megapixels en is in staat om naast 4k bij 30fps, ook in 120 fps slowmotion te filmen in 1080p kwaliteit. Het apparaat heeft een standby-tijd van 6 uur en het is mogelijk om 60 minuten te filmen op 1 accu. Wanneer je gebruik maakt van de DJI GO-app kun je er ook op afstand opnames mee maken. Je kunt naast filmen ook plaatjes schieten met de Osmo. Er zit een speciale timelapse modus op en ook panorama foto’s maken is geen probleem.

Door het stevige design moeten ook filmpjes van veel betere kwaliteit worden. Zo bestaat de houder uit materiaal die je hand veel grip biedt zodat je de gadget goed stil kunt houden. In de camera zit een hardware-matige stabilisator die helpt voorkomen dat je schokkerige beelden krijgt. Qua audio-opname moet het wel snor zitten. Zo heeft DJI een stereo microfoon ingebouwd in de steadicam.

Naast een aantal accessoires die je kunt gebruiken in combinatie met de steadicam, is ook de camera afneembaar. Standaard beschikt de Osmo namelijk over de X3 12mp camera, maar de nieuwe X5 is ook compatibel met de gadget. Deze camera beschikt over 16 megapixels en heeft een iets grotere sensorgrootte. De vanafprijs van al dit moois is met 750 euro geen klein bedrag. Wel krijg je er een leuke gadget voor terug. Bestellen kan in de webshop van DJI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *