DJI komt met gave controller, is helaas belachelijk duur

Auteur: , Geen reacties
DJI komt met gave controller, is helaas belachelijk duur

Vergeet de lelijke standaard controller.

DJI is zo’n beetje het toppunt als het gaat om drones. De Chinese fabrikant maakt zeer gave producten, maar natuurlijk zijn ze niet perfect. De best wel prijzige drones komen bijvoorbeeld met redelijk saaie controllers. Het is daarnaast mogelijk om de drone te bedienen met je smartphone, maar dat is ook niet alles.

Op CES in Las Vegas hebben de Chinezen een nieuwe controller gepresenteerd. Het resultaat is een heel gaaf product. Deze nieuwe Smart Controller komt met een 5.5-inch display en kan in 1080p weergeven wat jouw drone live ziet. Het scherm is zo ontworpen dat ook in heldere omstandigheden het scherm nog te zien is. Bijvoorbeeld als je met een strakblauwe lucht en een zonnetje aan het spelen bent met de drone.

De Smart Controller is compatibel met de nieuwste drones van DJI, waaronder de Mavic 2-serie. Aan al die hosanna komt nu een einde, want de prijs is op z’n minst belachelijk te noemen. DJI durft maar liefst 649 dollar te vragen voor de Smart Controller. Dat is wel heel erg veel geld voor een gelikte afstandsbediening. Wie het bedrag kan missen heeft wel iets tofs in huis.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).