DJI Phantom 3 Standard: standaard nog wat goedkoper

DJI Phantom 3 Standard
Een beginnersdrone, het is natuurlijk de nachtmerrie van iedere politieagent. Maar de makers van de DJI Phantom willen nu iedereen en zijn oma aan het fotovliegen krijgen en daarom presenteren ze vandaag de Phantom 3 Standard.

We voorspellen het nu vast maar, over een jaar is het niet meer leuk om te gaan hardlopen, picknicken, zeilen, [vul zelf wat anders in] in de buitenruimte. Overal staan dan mensen met hun drones plaatjes van zichzelf te maken of van hun kinderen, of van hun buurvrouwen. En DJI is ze daarbij behulpzaam, dankzij de vandaag gepresenteerde DJI Phantom 3 Standard, alias de instapdrone. Helaas betekent dat niet dat je er in kunt gaan zitten, maar het betekent dat je geen maandloon meer hoeft in te leveren om ook een dronist te worden. In dollars zet hij je $799 achteruit. Schappelijk. [edit: in eurootjes is het €919 een stuk minder schappelijk]

Want je krijgt er wel een echte DJI Phantom 3 voor. Met 2,7K HD video met 30 beeldjes per seconde. Fotograferen in JPEG en RAW met een 12 megapixelchip. En natuurlijk het bekende stabiele platform van DJI, dus de GPS gestabiliseerde vluchtcomputer die nu ook een follow-me functie heeft. Dus je hoeft niet meer op de Lily of Samsung Selfie drone te wachten als je continu achtervolgd wil worden tijdens het hardlopen. Het is wel doorlopen geblazen, of een korter rondje kiezen, want na 25 minuten moet de Phantom 3 Standard weer opgeladen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *