Dockingstation zorgt voor nieuw probleem Switch

Hier worden we niet vrolijk van
Dankzij een Reddit gebruiker is een nieuw probleem aan het licht gekomen.

Sommige problemen komen pas aan het licht nadat een console gelanceerd is want je kunt er met testen helaas niet alles uithalen. Zo nu ook weer met de Nintendo Switch.

Eerder waren er al verbindingsproblemen met de Joy-Con controllers, waardoor de controllers ineens de verbinding verloren en je je console opnieuw moest starten. Ook bleek dat het beter was als je de console niet liet customizen.

Nu blijkt er nog een probleem te zijn met de Switch en het dockingstation. In een post van Reddit gebruiker _NSR bleek dat de Nintendo Switch scheeftrekt als hij in het docking station staat.

Hij is niet de enige met dit probleem. Meerdere gebruikers meldde hetzelfde probleem en dat is toch wel zorgelijk.

Doordat zoveel mensen zich meldde met hetzelfde probleem kwam er een theorie. De Switch kan scheef trekken als je te lang speelt in het dockingstation. Omdat het scherm dan uitstaat en hierdoor de voorkant koeler is dan de plastic achterkant, die tegen het metalen deel van het dockingstation staat, trekt hij scheef.

Gelukkig heeft niet elke Nintendo Switch gebruiker hier last van, maar het zou kunnen zijn dat er andere problemen met je Switch zijn waardoor deze ook heter wordt dan normaal. Dit zou ook kunnen leiden tot een scheve Switch.

Als je een scheefgetrokken Switch hebt is er maar een ding dat je kunt doen: in contact komen met de klantenservice van Nintendo voor een reparatie of nieuwe console. (Via Attack of The Fanboy)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *