Doe alsof je een iPhone X hebt met deze wallpapers

Apple
Helemaal hip(ster)!

Aan de hand van de Golden Master van iOS 11 komt steeds meer info naar buiten. Deze versie van iOS 11 lekte vroegtijdig uit en heeft Apple in de verlegenheid gebracht. Zo is onder andere in de software exclusieve wallpapers te vinden. Deze achtergronden zijn eigenlijk bedoeld voor de iPhone X en zullen voorgeïnstalleerd met het toestel komen.

Het gaat om 16 wallpapers. Het zijn onder andere afbeeldingen van bloemen, de maan en een regenboog. Die regenboog slaat op het oude Apple logo dat het merk uit Cupertino vroeger gebruikte. De wallpapers zijn losgekoppeld van iOS 11 en via 9to5mac beschikbaar gesteld om te downloaden. Zo kun je nét doen of je al een iPhone X bezit. Wel even die dikke randen van je iPhone 6 of 7 (of ouder) wegdenken natuurlijk..

De wallpapers via een video bekijken kan hieronder. Het Apple-event start morgen om 19:00 (Nederlandse tijd). Verwacht een groot spektakel, want het Amerikaanse techbedrijf viert de 10de verjaardag van de iPhone in het gloednieuwe Steve Jobs Theater.

[gv data=”rR__asOrlEk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *