Dogs of Berlin: rauwe Netflix Original serie (video)

Auteur: , Geen reacties
Dogs of Berlin

De Berlijnse onderwereld ziet je tegemoet.

Dogs of Berlin, dat klinkt als een animatieserie over pratende honden. Niets is echter minder waar, zo blijkt uit de nieuwste trailer van de te verwachten thriller. In Dogs of Berlin raken twee politierechercheurs verstrikt in de Berlijnse onderwereld tijdens hun onderzoek naar de dood van een beroemde topvoetballer. Een extra factor is dat de twee rechercheurs elkaar niet kunnen luchten of zien.

Terwijl de spanning in de Duitse hoofdstad oploopt, worden ze met hun eigen zwaktes en criminele activiteiten uit het verleden geconfronteerd. Het is uiteindelijk aan de rechercheurs zelf welke kant ze kiezen; het rechte pad of de criminele wandelroute?

Dogs of Berlin duikt in de tijdgeest van de Duitse hoofdstad. Berlijn is een plek waar verschillende culturen en levensstijlen clashen en waarin hoop, dromen en het lot het uiteindelijke verloop bepalen. Klinkt interessant, en de eerste beelden bewijzen onze vermoedens.

De serie is een echte Netflix Original en vanaf 7 december te zien op je favoriete streamingdienst. Check snel de beelden hieronder om te kijken of het ook iets voor jou is!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).