Doneer voor een goed doel en krijg deze negen games

Humble-Origin-Bundle
Er is weer een nieuwe Humble Bundle van start gegaan die zich volledig focust op games van EA. Betaal hoeveel je zelf wilt of iets boven het gemiddelde en je kunt 134 dollar aan games direct downloaden.

De Humble Origin Bundle 2 heeft weer wat leuke games in de aanbieding, die van jou kunnen zijn voor een belachelijk laag bedrag. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel, en een beetje naar Humble Bundle. EA heeft aangegeven geen winst te willen maken van deze uitverkoop.

Boven het gemiddelde
Net zoals vorige Humble Bundles werkt ook deze weer met een apart betaalsysteem. De eerste collectie van vijf games kun je downloaden nadat je ook maar één cent hebt gedoneerd, maar om toegang te krijgen tot de rest van de bundel zul je hetzelfde of meer moeten betalen dan het gemiddelde bedrag op dat moment.

[gv data=”thu4DgEaB7c”][/gv]

Op het moment van schrijven ligt dit gemiddelde op 4,89 dollar, en hoe meer mensen boven dit bedrag gaan zitten, hoe hoger het wordt. In de loop van de twee weken durende actie zullen er nog meer games toegevoegd worden aan de Humble Bundle, die iedereen ook krijgt die al gedoneerd heeft. Benieuwd welke games je voor een prikkie op kunt pikken? Bekijk onderstaande lijst.

Betaal wat je wilt:
– Dragon Age Origins
– Peggle
– Dead Space 2
– Medal of Honor: Allied Assault War Chest
– Command & Conquer Generals + Zero Hour

Betaal meer dan het gemiddelde:
– Plants vs. Zombies: Garden Warfare
– Dragon Age II
– Bejeweld 3
– Mass Effect 2
– Meer games worden in de toekomst aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *