Door deze flater moet Asus zijn Twitter-account verwijderen

asus twitter flater
Gouden tip: laat je werk altijd even nakijken door iemand die er wel verstand van heeft.

Dat het niet zo goed gaat met Twitter is algemeen bekend. Hoewel het bedrijf er alles aan doet om te overleven, helpen Twitter-accounts zoals die van Asus niet bepaald aan een beter imago.

Het bedrijf vroeg gisteren in een tweet aan haar mannelijke volgers wie ze liever zouden daten: een schattig meisje met een kat, of een wijze vrouw met de nieuwe Asus Zenbook 3… De tweet is inmiddels verwijderd, maar gelukkig zijn er genoeg internethelden die weten waar de printscreenknop zit.

Aangezien op Twitter de zeer gevoelige millenials oververtegenwoordigd zijn, gaat Asus met de eerste zin al compleet de fout in: tegenwoordig moet je namelijk iedere sekse vragen wie ze liever zouden daten (dus niet alle vrouwen uitsluiten). We vragen ons af welke straf Asus de schuldige van deze flater geeft.

Daarnaast hebben wij écht geen flauw idee wie we moeten kiezen. Een leuke vrouw met een kat is altijd welkom, maar de Asus Zenbook 3 heeft ook zo zijn voordelen. Misschien dat jullie ons kunnen helpen met deze enorm moeilijke vraag?

Eén reactie

  1. “Gouden tip: laat je werk altijd even nakijken door iemand die er wel verstand van heeft.”

    Zeg dat even tegen de collega’s van AB en Groen7. Die maken regelmatig uitglijders in hun artikelen. Lijkt de Telegraaf wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *